چرا نقره را برای این کار انتخاب کردیم ؟                                                      AgNO3+NaBH4

خب میدانید که خاصیت آنتی باکتریالی نقره از قدیم شناخته شده بوده است ، برای مثال :

در جنگ جهانی دوم بر روی زخم سربازها ابتدا سکه ای از نقره میگذاشتند و سپس محکم میبستند تا از عفونت آن محل جلوگیری شود و یا در زمان های گذشته  فقط اشراف زادگان از قاشق هایی از جنس نقره استفاده می شد زیرا در قدیم قاشق های مورد استفاده شسته نمیشدند .

پس با کلوئیدی ساختن ذرات نقره در مقیاس 1 تا 100 نانو متر میتوانیم خواص جدیدی را به محلول آنتی باکتریالی خود اضافه کنیم که با اکسیژنی فعالی که حاوی است میتواند برخی از میکروب ها و باکتری ها را شناسایی و آن ها را از بین ببرد که اکثر این باکتری ها جزء عوامل بیماری زا هستند .